Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Chemical and fatty acid composition of meat of wild boars fed on diets containing polyunsaturated fatty acids

TitoloChemical and fatty acid composition of meat of wild boars fed on diets containing polyunsaturated fatty acids
Tipo di pubblicazioneArticolo su Rivista peer-reviewed
Anno di Pubblicazione2003
AutoriDimatteo, Salvatore, Marsico G., Facciolongo A.M., Ragni M., and Zezza F.
RivistaItalian Journal of Animal Science
Volume2
Paginazione418 - 420
Data di pubblicazione2003
ISBN Number15944077 (ISSN)
Parole chiaveFatty acids, Meat quality, Wild boar
Note

Cited By :5Export Date: 17 July 2015Correspondence Address: Dipartimento di Produzione Animale, Università di BariItalyReferences: (1980) Zoot. Nutr. Anim., 6, pp. 19-34. , A.S.P.A;Barsottelli, E., Berra, B., (1994) Riv. Italiana delle Sostanze Grasse, 71, pp. 11-15; Folch, J., Lees, M., Slogane Stanley, G.H., (1957) J. Biol. Chem., 256, pp. 497-508; Laudadio, V., Marsico, G., Decandia, A.D., Vicenti, A., Ciruzzi, B., (1997) Proc Nat. Congr. "Allevamenti di Selvaggina", pp. 233-240. , Bastia Umbra, 4-5 Aprile; Lucifero, M., Giorgetti, A., (1987) Proc. 9th Nat. Cong. "Allevamenti di Selvaggina", pp. 149-175. , Bastia Umbra, 15-16 Maggio; Marsico, G., Lestingi, A., Caputi Jambrenghi, A., (1998) Riv. di Suinicoltura, 5, pp. 25-38; Marsico, G., Vicenti, A., Laudadio, V., Alba, V., Dimatteo, S., Caputi Jambrenghi, A., Vonghia, G., (1999) Proc. 5th Nat. Cong. "Biodiversità e Sistemi Eco-compatibili", pp. 883-890. , Caserta, San Leucio, 9-10 Settembre; Marsico, G., Alba, V., Pinto, F., Tateo, A., Ragni, M., (2001) Proc. 36th Simp. Intern. Zootecnia, pp. 169-174. , Portonovo (AN), 27 aprile; (1996) SAS/STAT. User’s Guide, , SAS, SAS Inst. Inc. Cary NC. USA; Vicenti, A., Marsico, G., Centoducati, P., Ragni, M., Tateo, A., (1997) Proc. 14th Nat. Cong. "Allevamenti di Selvaggina", pp. 225-232. , Bastia Umbra, 4-5 Aprile

URLhttp://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-55449118266&partnerID=40&md5=0d07c4cd2145bc8a73759b7492be16b8
Citation Key5379